Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Program de dezvoltare pentru manageri, Fast Track Development for First Time Managers

7 Septembrie 2021
Program de dezvoltare pentru manageri, Fast Track Development for First Time Managers
01
Data si
locatie

7 Septembrie 2021,
16:30-18:00

Online, zoom:

https://zoom.us/j/4591712152
02
Trainer

Madi Radulescu, PCC (ICF) Transformational Master Coach, Resilience Coach, Managing Partner MMM Consulting

03
Beneficii
  • Ofera o imagine clara a nivelului de abilitati naturale de management, organizate in: management de procese, managementul echipei, managementul schimbarii si resurse personale, date de profiul WAY Manager.
  • Suport si directie personalizata, prin coaching si mentoring, ceea ce ajuta la evitarea unor greseli tipice de inceput de rol in management, ghidarea pe directii corecte, intelegerea modului in care trebuie costruite relatiile de echipa, si integrat rolul fiecaruia, pentru o performanta sustinuta.

Program de dezvoltare pentru manageri, Fast Track Development for First Time ManagersFast Track Manager este construit sub forma unui program dedicat managerilor, in special celor aflati la inceput de drum, in acest rol complex. Este un un mix de mentoring situational, coaching si pastile de invatare ce abordeaza aspecte specifice de management.

Programul are in centru adaptatea la noul rol, care nu este deloc facila, lucru posibil prin identificarea personalizata a directiilor de urmat pentru atingerea obiectivelor si prin mobilizarea echipei.

Aceasta Pastila de Invatare este o componenta a programelor Fast Track Development for First Time Managers.