Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Fast Track Manager cu Madi Radulescu

11 decembrie
Fast Track Manager cu Madi Radulescu

Fast Track Manager  este un program dedicat managerilor, in special celor la inceput de drum in acest nou rol deosebit de complex. Este  combinatie de mentoring situational, coaching si pastile de invatare pe aspecte specifice de management.

In ce directii ajuta:
• Adaptarea la noul rol
• Identificarea motivatorilor in munca, adaptarea stilului de conducere la situatie si la oameni
• Autoritate fara a fi directiv
• Managementul timpului personal si al celorlalti
• Comunicarea la nivel de echipa, intelegerea si echilibrarea propriilor emotii
• Intelegerea potentialului de management si a modalitatilor prin care poate fi dezvoltat.

Este un program foarte eficient pentru ca ajuta ca adaptatea la noul rol, care nu este deloc facila, sa se faca cat mai rapid posibil. Acest lucru este posibil prin identificarea personalizata a  directiilor de urmat pentru atingerea obiectivelor si mobilizarea echipei in sensul atingerii lor,  intelegerea resurselor personale, si a celui mai benefic mod de adaptare in cele 3 directii de management esentiale: managementul echipei, managementul organizational si managementul schimbarii.
Pastilele de invatare dau rezultate mult mai bune decat trainingurile cu grupe clasice care vin la intervale indelungate de timp si in care de obicei acopera topicuri mult mai largi decat nevoia specifica a managerului respectiv. Coaching-ul provoaca  gandirea strategica si cresterea autonomiei in a gasi singur cele mai bune solutii, ghidat doar de intrebari iar mentoring-ul ajuta cu solutii punctuale la probleme cotidiene si strategii de perspectiva. Procesul este derulat pe durata a 3-4 luni, proiectat pe nevoi specifice, coordonat de un mentor – trainer cu experienta manageriala si profesionala in dezvoltarea manageriala si de leadership. 

Data: 11 decembrie

Trainer: Madi Radulescu

Pret: 230 RON + TVA