Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Coaching for Managers cu Doru Curteanu

4 decembrie
Coaching for Managers cu Doru Curteanu

Contextul actual cere managerilor sa sustina obtinerea de performante intr-un ritm sustinut de catre oamenii si echipele pe care le conduc si, in acelasi timp, sa asigure cresterea si starea de bine a acestora.
Pentru ca un manager sa poata construi conditiile pentru emergenta acestei autonomii are nevoie de atitudinea, abilitatile si conversatiile de coaching.

Asa ca va invitam la o prezentare online, a unui program practic si interactiv, care antreneaza managerii pentru a putea purta conversatii de coaching cu echipele lor.

Acestea au drept scop sa ii sprijine pe cei cu care lucreaza sa gaseasca solutii proaspete la provocarile lor curente, sa indentifice resurse interioare si exterioare utile, sa isi poata spori motivatia in relatie cu sarcinile pe care le au de indeplinit, sa isi depaseasca tiparele de gandire auto-limitative si sa isi indeparteze interferentele din calea potentialului lor, astfel incat sa genereze un plus semnificativ de performanta.

Avand o abordare foarte pragmatica, cursul se dovedeste a fi util in special pentru liderii si managerii care vor sa isi sporeasca capacitatea de a atinge obiectivele de business si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea oamenilor.

Prezentarea se va face intr-un cadru interactiv, in care sa puteti exprima opiniile, contextul, exprientele si provocarile voastre din acest punct de vedere.

Va fi sustinuta de Doru Curteanu, Systemic Coach si Trainer MMM Consulting, Coach profesionist acreditat de European Mentoring and Coaching Council, consultant certificat Persona Global.

Data: 4 decembrie

Trainer: Doru Curteanu

Pret: 230 RON + TVA