Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Rezilienta cu Madi Radulescu

3 decembrie
Rezilienta cu Madi Radulescu

Rezilienta este, in acest moment, cea mai importanta abilitate care ne ajuta sa mergem mai departe, adaptandu-ne rapid, din mers si valorizand la maximum toate oportunitatile aparute.  Depasind adversitatile actuale si  oferindu-ne un nou mod de a gandi si de a fi, valorificand mai bine resursele care ne duc la ceea ce ne dorim si ne propunem. Profesional si personal.

MMM Consulting a creat un workshop online ce abordeaza rezilienta ca o combinatie sinergica a mai mai multor abilitati, masurabile si analizate distinct, si are la baza un model certificat al Persona Global. In plus, workshopul antreneaza aceste abilitati si propune o viziune asupra modalitatii de dezvoltaree a rezilientei in echipa. 

Va invitam la o prezentare a acestui program, intr-un cadru interactiv, cu un spatiu deschis pentru intrebarile si provocarile voastre actuale.
 
Cui se adreseaza acest eveniment?

Avand aceasta abordare pragmatica, cursul se dovedeste a fi foarte util pentru lideri si manageri, intrucat prin prisma rolurilor lor complexe, rezilienta nu este doar o solutie eficienta ci, si formula unui excelent model de urmat pentru echipe.

Cine sustine, cand si unde?

Prezentarea online va fi sustinuta de Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting, consultant certificat Persona Global si Executive Coach.

Data: 3 decembrie

Trainer: Madi Radulescu

Pret: Participarea este gratuita dar limitata ca numar de locuri la 20, pentru a asigura o buna interactivitate.