Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Smart Leadership cu Diana Voicu

19 noiembrie, 16.00 - 17.30
Smart Leadership cu Diana Voicu

Importanta intelegerii si utilizarii inteligentei emotionale in mediul de business a crescut rapid in ultimii ani, impactul sau fiind direct legat de obtinerea performantei.  Ceea ce o face greu de aplicat de cele mai multe ori insa este lipsa masurabilitatii ei.

Persona Global, unul dintre liderii globali in instrumente de masurare a capabilitatilor antrenabile prin coaching si training a creat un sistem de evaluare 360 grade, numit CAPABILITATE EMOTIONALA. 
Acesta  include cinci mari arii care se pot antrena:  Constienta de sine, Autoreglarea, Automotivarea, Constienta sociala si Abilitatile sociale. Utilizarea capabilitatii emotionale se dovedeste un diferentiator esential intre o performanta medie si una  superioara.

Pe baza acestui produs, MMM Consulting a creat un program foarte pragmatic care faciliteaza dezvoltarea capabilitatii emotionale, plecand de la o diagnoza individuala, oferite de raportul de evaluare 360, numit pe scurt ECP ( Emotional capability Profile). Acesta explica detaliat fiecare dintre cele cinci componente, conceptul si modalitatile de explorare si dezvoltare.

Despre acestea va invitam la o prezentare pe care o va sustine colega noastra Diana Voicu, https://www.mmmconsulting.ro/diana.html,  online.

Va fi o discutie interesanta, interactiva si  o adresam in principal specialistilor de HR si managerilor de business si dezvoltare.

Data: 19 noiembrie, 16.00 - 17.30

Trainer: Diana Voicu

Pret: 230 RON + TVA