Despre noi

In MMM suntem flexibili. dinamici. pasionati. responsabili.


De ce suntem arhitecti ai invatarii si arhitecti ai viitorului?

  • Construim mecanisme de invatare care prelungesc si fixeaza efectul cursurilor.
  • Cream sisteme pentru manageri - pentru ca acestia sa sustina invatarea echipei lor.
  • Combinam consultanta, expertiza, tehnologia, multimedia si comunicarea interna pentru reusita deplina a programelor de dezvoltare.
  • Descoperim si pregatim traineri, lideri si mentori interni care sa mentina in timp performanta si competitivitatea.
  • Ne imaginam experiente de invatare adaptate organizatiei care sa permita acesteia sa tina pasul cu provocarile mediului extern.
  • Antrenam managerii sa devina creatorii unui mediu de invatare.
  • Proiectam invatarea, astfel incat sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si a obiceiurilor noastre moderne.
  • Obtinem win-win proiectand instruirea corporatista ca pe o oportunitate de dezvoltare personala; astfel, companiile isi ating mai usor obiectivele.
  • Adaugam entuziasm, angajament si atitudine pozitiva programelor - fara ele, efortul de schimbare este greu de obtinut.
  • Tintim, ca nu doar participantii la cursuri, ci intreaga organizatie sa invete.

Valorile noastre

integritate

integritate

Pretuim si dorim sa lucram cu transparenta si onestitate, sa ne onoram angajamentele si moral si etic, sa facem tot ce este mai bun pentru clientii nostri.

parteneriat

parteneriat

Pretuim si respectam experienta si cunos-tintele pe care le au clientii nostri si parteneriatul pe care il putem dezvolta cu acestia pentru a crea solutii sustenabile si adaptate nevoilor lor.

pasiune

pasiune

Suntem pasionati in ceea ce priveste munca noastra cu clientii pentru a crea o lume mai buna si dorim sa impartasim aceasta pasiune cu toti cei cu care si pentru care lucram.

crearea de valoare

crearea de valoare

Adaugam valoare unei organizatii prin utilizarea unor practici inovatoare si a unei perspective externe, creand rezultate mai rapide si mai importante decat daca eforturile ar fi exclusiv interne.
Vom livra ceea ce promitem si vom cauta sa depasim asteptarile clientilor nostri. Vom accepta sa ne angajam doar pentru lucruri si procese pe care ne simtim competenti sa le ducem la capat.

responsabilitate

responsabilitate

Credem in auto-determinarea si responsabilitatea fiecarui individ, grup si organizatie de a crea un viitor pe care si-l doresc si facem tot ce putem pentru a facilita luarea unor angajamente si identificarea asteptarilor acestora si, in acelasi timp, dezvoltarea competentelor necesare indeplinirii lor si a proceselor care le sustin.

Arhitectura noastra pentru
invatarea organizationala


Diagnoza organizationala si a echipelor Identificarea starii de fapt in companii si echipe si gererarea de solutii de interventie si dezvoltare cu ajutorul unor metodologii testate: Persona Global, Investors in People, Lencioni si alte instrumente de cercetare si diagnoza.
Dezvoltare manageriala si organizationala Programe dezvoltate pe baza de nevoi si cerinte specifice ale companiei partener prin abordarea ITACA.
Arhitecturi de invatare organizationala Train the trainers, concepte de dezvoltare si transfer prin certificari interne, dezvoltare de mentori, facilitatori si campioni ai schimbarii, proiectare de sisteme de follow-up, academii organizationale.
Managementul performantelor Proiectarea sistemelor de management al performantei, crearea arhitecturii de competente, workshop-uri pentru dezvoltarea competentelor necesare in evaluarea performantelor angajatilor.
Dezvoltare personala - abilitati in interactiuni sociale Abilitati de imbunatatire a relatiilor cu alti oameni: in inteligenta emotionala, leadership, negociere, vanzare, prezentari, influentare sau persuasiune, conflict, comunicare interumana in general, abordarea stresului si a automotivarii.
Coaching Coaching executiv, coaching de business, coaching de echipe.
Facilitare Dezvoltarea viziunii, planificare strategica, teambuilding, intalniri ale consiliilor de conducere, sesiuni de facilitare pentru luarea deciziilor, generare de idei, solutionarea/sondarea unor probleme si provocari.
Training in sistem open Programe de dezvoltare adresate unor nevoi punctuale in organizatii, adresate indivizilor dornici de dezvoltare personala si profesionala.