Persuasive Communicator

Persuasive Communicator


  • TBD

Descriere proiect

Noi nu credem in blabla ci in invatarea aplicata. De aceea, am adus in Romania, Persuasive Communicator, cel mai bun program care te invata cum sa comunici convingator cu majoritatea tipologiilor umane. Au facut-o inca 1,6 milioane oameni din 78 de tari. Iar noi, cei de la MMM, chiar stim ce este cel mai potrivit pentru tine pentru ca nu suntem de ieri in piata trainingurilor.

Ce este Persuasive Communicator (PC): Noi credem ca este un program unic in Romania prin care iti dezvolti abilitatile personale, "de viata", ce te vor ajuta sa comunici eficient, sa devii mai influent si, in cele din urma, sa comunici convingator. Prin Persuasive Communicator te dezvolti ca persoana aplicand ceea ce ai invatat in fiecare zi, fie atunci cand negociezi inca o jucarie cu fiica ta de 4 ani sau cand le "vinzi" intern colegilor noua strategie de business. Vestea buna este ca ceea ce inveti poti aplica imediat. Chiar de astazi.

Ce se intampla dupa finalizarea programului PC Noi credem ca este un program unic in Romania prin care iti dezvolti abilitatile personale, "de viata", ce te vor ajuta sa comunici eficient, sa devii mai influent si, in cele din urma, sa comunici convingator. Prin Persuasive Communicator te dezvolti ca persoana aplicand ceea ce ai invatat in fiecare zi, fie atunci cand negociezi inca o jucarie cu fiica ta de 4 ani sau cand le "vinzi" intern colegilor noua strategie de business. Vestea buna este ca ceea ce inveti poti aplica imediat. Chiar de astazi.

Descarca prezentarea