Coaching

Misiunea noastra este sa oferim cea mai
adecvata arhitectura de invatare.

Coachingul Executiv si de echipa sunt prezente in portofoliul nostru incepand cu 2010, perioada in care am asistat, antrenat si insotit manageri si executivi din companii multinationale dornici de a face progres si de a obtine performante superioare in vietile lor profesionale si personale.

Coachingul este una dintre metodele prin care sprijinim indivizii si, in consecinta, si organizatiile cu care lucram, pentru a-si urma calea si a-si indeplini viziunea si misiunile asumate.

Avand o experienta indelungata in mediul de afaceri, o pregatire si experienta de coaching bine puse la punct, in sesiunile de coaching, va oferim asistenta pentru:

O mai buna intelegere a propriei persoane, aspiratii, valori personale, obiective si modalitati de atingere a acestora

Dezvoltarea ca leader, manager, co-echipier, profesionist

Insusirea de noi rutine care sa va faca mai productivi si mai putin stresati

Intelegerea preocuparilor si provocarior si consolidarea stimei de sine si a increderii in propriile forte

Construirea si consolidarea unor noi abilitati de comunicare, management al conflictului, planificare si management al timpului si prioritatilor

Doborarea barierelor si captarea unei noi perspective asupra vietii personale si profesionale

Managerul Coach

Este un program creat special de noi pentru liderii si managerii care vor includa atitudinea si conversatiile de coaching in stilul lor de conducere, ca un diferentiator pentru cresterea accelerata a performantei. Astfel, ei vor extinde capacitatea de a atinge obiectivele de business si de a contribui in acelasi timp la dezvoltarea oamenilor.

Context:

Contextul actual cere managerilor sa sustina obtinerea de performante intr-un ritm sustinut de catre oamenii si echipele pe care le conduc si, in acelasi timp, sa asigure cresterea si starea de bine a acestora. Asteptam de la ei sa faca fata acestui paradox dintre orientarea pe sarcina si cea pe oameni in conditiile unui mediu volatil, incert, complex si ambiguu care cere adaptare continua la schimbari si tranzitii rapide. In aceste conditii, una dintre solutii este cresterea autonomiei individuale si a echipelor. Pentru ca un manager sa poata construi conditiile pentru emergenta acestei autonomii are nevoie de atitudinea, abilitatile si conversatiile de coaching.

Pe scurt, despre program:

Un program practic si interactiv care antreneaza managerii pentru a putea purta conversatii de coaching care sa ii sprijine pe cei cu care lucreaza sa gaseasca solutii proaspete la provocarile lor curente, sa indentifice resurse interioare si exterioare utile, sa isi poata spori motivatia in relatie cu sarcinile pe care le au de indeplinit, sa isi depaseasca tiparele de gandire auto-limitative si sa isi indeparteze interferentele din calea potentialului lor, astfel incat sa genereze un plus semnificativ de performanta.

Programul lucreaza cu cadrul mental al managerilor astfel incat sa le deschida disponibilitatea si apetitul pentru a folosi conversatiile de coaching ca parte a stilului lor de conducere si ii echipeaza cu metode, tehnici si modele care sa ii ajute sa puna in practica rapid ceea ce invatam impreuna.

Care sunt obiectivele acestui program?

  • Constientizarea rolului de manager coach ca parte integranta a stilului de leadership si a beneficiilor obtinute prin folosirea conversatiilor de coaching pentru manageri, pentru membrii echipei si pentru intreaga organizatie
  • Clarificarea modului in care sa alegi cea mai potrivita interventie (coaching, mentoring, training, consultanta) pentru a facilita cresterea performantei si a motivatiei
  • Practicarea principalelor abilitati de coaching (ascultare activa, formularea unor intrebari puternice, feedback, reflectare)
  • Intelegerea si practicarea celor mai eficiente metode de a structura o conversatie de coaching pentru performanta
  • Crearea unei culturi de echipa si a unei culturi organizationale care sa sustina si sa incurajeze conversatiile de coaching