Lansam rubrica 'Din practica...'

By Anca Covaciu

June 06, 2018

Tagged in Dezvoltare organizationala

Vineri, 8 iunie, lansam pe blog-ul site-ului nostru rubrica cu informatii, denumita ā€˛Din practicaā€¦ā€¯. In aceasta rubrica vor scrie consultantii nostri, aducand informatii valoroase, din practica lor de training, coaching sau consultanta.

Fie ca faci parte din categoria cititorilor fideli care a avut ocazia de a colabora cu noi, sau doar imparti aceeasi arie de expertiza, te invitam sa ā€˛gustiā€¯ din experientele noastre si sa ni le impartasesti la randul tau pe cele care te-au marcat in parcursul carierei tale.

Derularea proiectelor de training, consultanta si coaching in diverse companii si industrii ne stimuleaza sa descoperim noi metode de lucru, prin care invatam alaturi de participanti si devenim din ce in ce mai creativi in procesul de livrare. Din acest motiv, am transformat toate aceste insight-uri in mini-articole ce vorĀ  informa sau chiar inspira pe cei interesati.

Asadar, pe 8 iunie, va propunem un subiect testat de echipa MMM impreuna cu participantii la unul dintre programele noastre. Abia asteptam sa auzim parerile voastre, precum si imprejurari profesionale, insotite de rezultate pe masura.

Fiti alaturi de noi pe Blog MMM in fiecare vineri! Vom urmari sa fim la inaltimea asteptarilor celor care ā€¦practica si vor sa aplice!