Emotional Capability Profile

By Viviana Andone

April 07, 2015

Tagged in Training , Corporatie , Dezvoltare organizationala , Cursuri leadership , Din proiectele MMM , Eficienta , Inteligenta emotionala

In mediul actual, cel mai important factor care contribuie la eficacitatii unei persoane este inteligenta emotionala. Aceasta creaza elementul de baza in obtinerea unei performante superioare permitand maximizarea felului in care sunt utilizate IQ-ului unei persoane, a cunostintelor si expertizei si abilitatilor sale tehnice.

Participati la workshopul nostru, unde veti observa ca folosim cele mai recente cercetari si unde vom genera pentru dumneavoastra un raport proiectat ca si instrument de dezvoltare (si nu unul de masurare) pentru a ajuta la maximizarea abilitatilor interpersonale. Veti fi uimit sa gasiti perspective practice, personalizate in ceea ce priveste abilitatile asociate cu gestionarea emotiilor si actiunilor si in dezvoltarea de relatii sustebaile si adecvate cu alte persoane, dezvoltandu-va reteaua sociala.

Programul nostru este special conceput pentru dumneavoastra, ca si lideri, pentru a va imbunatati abilitatile de leadership, pentru a obtine rezultate foarte bune in relatia cu ceilalti, pentru a va cunoaste punctele forte si pentru a lucra asupra punctelor pe care doriti sa le dezvoltati, intr-un mediu sigur precum cel din sala de curs.

Descarca prezentarea cursului.

 

Emotional Capability Profile | MMM Consulting