Invatare. Interactivitate. Joaca. Progres. 


Cream in organizatii proiecte folosind metode de gamification, includem in invatare sprijinul platformelor online si continuam dezvoltarea dupa training prin aplicatii de mobil. Cream diversitate in invatare pentru a creste angajamentul oamenilor implicati si impactul programelor noastre. 

 


Simulari si Board Games

1. Signori e Signorie

Ne aflam in Italia in timpul Renasterii. Scopul comun este de a construi orase pentru Nobilul Senior, regiunea trebuie sa devina infloritoare, o adevarata placa turnanta pentru comertul si viata sociala a zonei. Se lucreaza intr-un concept de metafora organizationala timp de doua zile. Ce urmarim sa dezvoltam: consolidarea echipei si lucrul in echipa, problem solving, management si planificare, relatii si negocieri interne, comunicare. 

2. Find my Way

Gamification

Prin crearea unui mediu de comunicare constanta, utilizand jocurile ca sistem complex de invatare si folosindu-ne de provocari, includem in proiectele noastre elemente de gamification sau chiar cream intregul sistem de la zero pornind de la nevoile clientului si obiectivele sale de dezvoltare. 

Blended Learning

Din ce in ce mai mult integram, in special in programele modulare, platformele online de invatare pentru a mentine ritmul asimilarii si dupa zilele de training la sala. Cu ajutorul lor, participantii nostri au acces la diverse materiale, sesiuni video, prezentari, quzz-uri. In plus, in proiectele de facilitare si workshop-uri creative ne folosim de tehnologia Humap (http://www.humap.com/en/)  pentru a facilita colaborarea in timp real. Cu ajutorul ei putem vota, da rating-uri, alege topicuri, oferi feedback, incarca poze si comenta in timp real pe parcursul sesiunii de facilitare.  

Aplicatia de mobil Persuasive Communicator (PC)

Persuasive Communicator este metodologia care integreaza ultimele tehnologii de invatare in asa fel incat sa mareasca rata de absorbtie a invatarii si sa conduca la rezultate vizibile prin cresterea flexibilitatii tuturor proceselor de invatare. Peste 1000 de manageri, leaderi, vanzatori si coach au beneficiat de dezvoltarea abilitatilor de interactiune sociala si de castigare a increderii prin metodologia Persuasive Communicator. Pentru a-si maximiza rezultatele, dupa curs, participantii isi descarca aplicatia de mobil si continua sa exerseze "jucandu-se". Foarte pe scurt, iti reamintim ca PC se foloseste pentru: 

A obtine mai repede rezultate cu colegii, sefii, clientii tai

A invata sa vorbesti pe "limba" celorlalti

A castiga increderea partenerilor tai

 

CERE-NE mai multe detalii despre cum functioneaza aici!

Descarca prezentarea detaliata!

Descarca flyer de prezentare!