Echipa


Viviana Andone

Learning Architect

Am inceput cu proiecte de voluntariat in organizatii studentesti, absolvind facultatea de Psihologie in anul 2008, apoi mi-am continuat studiile cu doua mastere in Administrarea si Dezvoltarea Resurselor Umane si Psihologie Organizationala si Resurse umane in cadrul Universitatii din Bucuresti.

Am inceput sa lucrez cu MMM Consulting inca din 2006 dezvoltandu-mi abilitatile dobandite in facultate, devenind trainer si consultant certificat. Am coordonat centre de dezvoltare sau de evaluare, instruire si dezvoltare in competente manageriale pentru Holcim Romania, Wurth, Asesoft, Parada, Ministerul transporturilor, Ecolab, VIG etc., precum si proiecte de consultanta in domeniul resurselor umane pentru manageri (Cefin, Calsonic Kansei, Tarom, Novartis), echipa de vanzari (Siemens, Ulker), traininguri si teambuilding-uri (Pirelli, RBS Bank, Tarom), coordonarea, administrarea si implementarea programelor de formare.

Sunt membru fondator al scolii de HR (a ASPSE) si imi place in continuare sa merg si sa sprijin organizatiile nonguvernamentale si studentii. Domeniile actuale de training si consultanta in care activez sunt: Comunicare, Motivare, Inteligenta Emotionala, Managementul schimbarii si dezvoltarii organizationale la nivelul ONG-urilor, Diagnostic organizational si consultanta, dezvoltarea personala si de echipa si cursuri de management.EMPATIE

85%

85% Complete

DEDICARE

95%

95% Complete

CONFILCT

5%

5% Complete

SUPERFICIALITATE

9%

9% Complete