Romanian Executive Summit este un eveniment dedicat managerilor pentru dezvoltarea naturala si durabila a leadership-ului in economia romanească. Progresul leadershipului este o alegere strategica, care echilibrează necesitatea de a actiona cu impact maxim in mediul organizational cu cea de a investi timp in autocunoastere.

Comunitatea Liderilor Inspirati este locul de intalnire, dialog, inspiratie si invatare dedicat liderilor care cauta sa contribuie la schimbari profunde in organizatia, industria din care fac parte.

Creative Community este o agentie de relații publice, marketing şi comunicare, ce urmăreste să confere o noua perspectiva, facand apel la idei creative si strategii diversificate de indeplinire a obiectivelor clientilor. Toate proiectele noastre sunt abordate cu un entuziasm generat de dorinta noastră de a fi exceptionali.

Femei in afaceri: O comunitate de business la feminin din Romania.

Femei in Afaceri s-a infiintat in septembrie 2009 prin crearea unui grup de discutii in reteaua profesionala Linkedin. Ne-am propus atunci sa dezvoltam o comunitate de business feminin in care sa discutam despre probleme comune in afaceri si sa gasim impreuna solutiile necesare. Am denumit grupul Femei in Afaceri, nu de afaceri, deoarece ne-am dorit sa ne adresam antreprenoarelor, dar si femeilor din mediul corporate, specialiste intr-un domeniu de activitate.

La doar doua saptamani dupa ce am creat grupul pe Linkedin, am iesit din offline si ne-am intalnit cu primele membre intr-o ceainarie din Bucuresti in cadrul unui eveniment pe care l-am intitulat Intalniri de socializare. La aceste intalniri, am urmarit gasirea unor modalitati prin care sa cunoastem mai usor alte femei in afaceri, sa ne promovam produsele si serviciile, dar si sa oferim solutii prin intermediul carora femeile afectate de recesiune sa isi gaseasca un loc de munca sau sa fie incurajate sa inceapa propria afacere.

 


 
 

HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania

 


CHIC Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!