Echipa

Flavia Tioc

Consultant

Flavia este un consultant senior, evaluator certificat SHL si trainer senior, cu experienta de 15 ani in management, consultanta si operatiuni de resurse umane, acumulata in companii multi-natonale din Romania, Franta Germania si Italia.

Are o experienta de 13 ani in Resurse Umane, ocupand de-a lungul timpului pozitii de management in Resurse Umane, repectiv Senior Management in Recrutare si Managementul Talentului in Romtelecom, Orange, Genpact si Continental Automotive Products. Flavia a lucrat si pentru o agentie de Executive Search.

In portofoliul de experienta se adauga si cei 8 ani in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de centre de evaluare pentru recrutare, dezvoltare si eficientizare pentru manageri si functiuni operationale. Proiecte desfasurate in Romania, Italia, Germania si Franta. Printre companiile pentru care a derulat programe de evaluare, instruire si consultanta se numara: Apa Nova, Carrefour, Plastipak International, Pirelli, Ursus-SAB Miller, OMV-Petrom, Autoliv, Continental Automotive Products, ContiTech, Tarom, Siemens, Orange, Romtelecom, PWC, Honeywell, Medlife.

Ariile sale de expertiza sunt: Managementul talentelor, Dezvoltare organizationala, Training, Evaluare, Recrutare si selectie, Managementul performantei, Change management si eficientizare, proiectarea si implementarea de procese si instrumente de resurse umane. Flavia are abilitatea de a sustine cursuri in limbile engleza si italiana.

Studii si certificari:

  • Consultant certificat SHL, Formator si Manager de resurse umane certificat;
  • Studii post-universitare de Psihologie Organizationala si a Conducerii;
  • Absolventa a Facultatii de Filologie, specializare in studiul limbilor romana si engleza