Evenimente viitoare


[ 1.06.2020 - 01.07.2020]

Abilități de coaching pentru manageri

Un program care isi propune sa antreneze liderii in rolul de coach-i, constintentizadu-le beneficiile pe care le obtin adoptand si aceasta noua ‘palarie’. La pachet cu intelegerea modului in care pot sa schimbe mai multe palarii( mentor, trainer, coach ), in afara de cele de manager si lider.

Programul ofera solutii, tehnici si modele care sa ii ajute sa puna in practica tot acest know-how dobandit. Prin coaching, managerii pot creste performanta ajutandu-si colegii din echipa sa isi indeparteze interferentele din calea potentialului lor, generand un plus semnificativ de performanta.

#smartleadership

30 iunie - 1 iulie 2020
#smartleadership

Importanta intelegerii si utilizarii inteligentei emotionale in mediul de business a crescut rapid in ultimii ani, impactul acestei capabilitati fiind direct legat de obtinerea performantei. Ceea ce o face greu de aplicat de cele mai multe ori insa, este lipsa masurabilitatii ei.

Persona Global, unul dintre liderii globali in instrumente de masurare a capabilitatilor antrenabile prin coaching si training a creat un sistem de evaluare 360 grade, numit CAPABILITATE EMOTIONALA. Acesta include cinci mari arii care se pot antrena: Constienta de sine, Aureglarea, Automotivarea, Constienta sociala si Abilitatile sociale. Utilizarea capabilitatii emotionale se dovedeste un diferentiator esential intre o performanta medie si una performanta superioara.