Emotional Capability Profile

Afla cum e sa fii ca pestele in apa

Leaderii nu au dificultati in contexte sociale, la munca sau in intalniri informale.
Leaderii ajung sa fie de succes pentru ca se cunosc pe sine si ii inteleg foarte bine pe cei din jurul lor

Am spune ca un nivel ridicat al inteligentei emotionale este ingredientul succesului in cariera. Dar te ajuta si sa fii ca pestele in apa, in orice context social. Pentru cei ce vor sa evolueze, am adus in Romania Emotional Capability Profile, cel mai cerut program de la Persona Global, care te invata cum sa te cunosti mai bine, cum sa te comporti in anumite situatii si cum sa-i intelegi pe cei din jur.  Au facut-o inca 1 milion oameni din 60 de tari, iar noi, cei de la MMM, chiar stim ce este cel mai potrivit pentru tine pentru ca nu suntem de ieri in piata trainingurilor. 

Ce este Emotional Capability Profile (ECP)

Noi credem ca este un instrument de diagnoza inovativ (360grade) ce iti ofera feedback despre gradul tau de competenta in aplicarea abilitatilor inteligentei emotionale. Acest feedback este foarte valoros pentru ca este sustinut de informatii concludente ce indica punctele forte si cele ce pot fi dezvoltate. ECP consta in instrumente practice ce incurajeaza aplicarea celor invatate in viata de zi cu zi, urmarind rezultatele si evolutia in timp. Se bazeaza pe o metodologie ce poate asista inclusiv dezvoltarea organizationala si schimbarea culturii organizatiei.

Emotional Capability Profile se bazeaza pe 5 ingrediente principale
 • Constienta de sine (constienta emotionala, autoevaluarea realista, increderea in sine)
 • Autoreglarea (autocontrolul, increderea, constiinta de sine, adaptabilitatea, inovatia)
 • Automotivarea (dorinta de realizare, angajamentul, initiativa, optimismul)
 • Constienta sociala (empatia, orientare catre servicii, dezvoltarea celorlalti, valorificarea diversitatii, constienta organizationala)
 • Abilitatile sociale: (abilitatile sociale, leadeship, influenta, comunicarea, catalizatorul schimbarii, managementul conflictelor, abilitatile de lucru in echipa) .
ECP este versatil. Poate fi folosit ca:
 • Parte introductiva a unui program: pentru a-ti intelege nivelul actual de competenta in oglinda cu competentele cerute de organizatie.
 • Baza de dezvoltare pentru leaderi si potentiali leaderi.
 • Instrument longitudinal de dezvoltare prin aplicari repetate.
 • Instrument de constientizare a nevoii de schimbare si interventie.
 • Baza obiectiva pentru coaching (de exemplu, cand un individ este competent din punct de vedere tehnic, dar are nevoie de dezvoltare in zona managementului propriei persoane si a abilitatilor interpersonale).
 • Instrument de diagnoza (pentru a spijini construirea echipelor si dezvoltarea inteligentei emotionale de grup sau ca baza pentru coaching individual pentru dezvoltarea sau planificarea carierei).

1. Raport+o zi de workshop+completare inca o zi, in functie de capabilitatile de dezvoltat
2. Coaching optional pentru dezvoltare individuala

Pentru ca experienta noastra a celor de la MMM de peste 13 ani in piata ne recomanda

In plus si clientii nostri pot vorbi despre noi in acest sens: Carrefour, Cefin, Tarom, Raiffeisen Bank, OMV Petrom, Apa Nova, Delloitte, Calsonic Kansei, Volvo, Erste Bank, Bancpost, Unicredit

Pentru ca propunem un produs unic, testat in 60 de tari, prin care s-au instruit alti 1 milion oameni ca tine

Persona Global este un furnizor mondial de instrumente de evaluare si metodologii de instruire si dezvoltare pentru companiile care se gasesc in procese de schimbare, care au provocari in comunicare, aliniere organizationala, vanzari, management si dezvoltarea relatiilor cu clientii. Incepand cu 2009, programele Persona Global sunt disponibile si in Romania prin parteneriatul cu MMM Consulting..
Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.