Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

#smartleadership

#smartleadership

CAPABILITATE EMOTIONALA

#smartleadership - Cum sa atingi performanta superioara prin aplicarea abilitatilor inteligentei emotionale

Context:

Importanta intelegerii si utilizarii inteligentei emotionale in mediul de business a crescut rapid in ultimii ani, impactul acestei capabilitati fiind direct legat de obtinerea performantei.  Ceea ce o face greu de aplicat de cele mai multe ori insa, este lipsa masurabilitatii ei.

Persona Global, unul dintre liderii globali in instrumente de masurare a capabilitatilor antrenabile prin coaching si training a creat un sistem de evaluare 360 grade, numit CAPABILITATE EMOTIONALA. Acesta  include cinci mari arii care se pot antrena:  Constienta de sine, Aureglarea, Automotivarea, Constienta sociala si Abilitatile sociale. Utilizarea capabilitatii emotionale se dovedeste un diferentiator esential intre o performanta medie si una performanta superioara.

Scop:

Un program foarte pragmatic care faciliteaza dezvoltarea capabilitatii emotionale, plecand de la o diagnoza individuala, oferite de raportul de evaluare 360, numit pe scurt ECP ( Emotional capability Profile). Acesta explica detaliat fiecare dintre cele cinci componente, conceptul si modalitatile de explorare si dezvoltare, cu accent pe cele mai importante dintre ele:  constienta emotionala, empatia, feedback-ul, ascultarea activa si comunicarea asertiva, networkingul sau angrenarea in situatii conflictuale sau tensionate.  

Cui se adreasa acest curs?

Avand o abordare pragmatica, cursul se dovedeste a fi util in special pentru liderii si managerii care vor sa isi sporeasca capabilitatea emotionala si, la randul lor, sa poata transforma dinamica echipelor lor, valorificandu-le mai bine potentialul. In egala masura, este benefic la nivel de specialisti si in echipe de executie.

Care sunt obiectivele acestui program?

  • Cresterea capacitatii de constientizare asupra propriei persoane, a punctelor sale forte, a comportamentelor si a impactului creat de acestea in mediul de lucru.
  • Antrenarea participantilor cu abilitati interpersonale in arii cheie ale interactiunii sociale : comunicarea cu ceilalti, empatie, incredere, colaborare, networking, parteneriate
  • Dezvoltarea unui climat de incredere, bazat pe comunicare asertiva, ceea ce va influenta pozitiv calitatea relatiilor de munca, productivitatii si automotivatiei.

Beneficiile programului :

    • Creeaza o legatura directa intre nivelul inteligentei emotionale si felul în care se atinge performanţa.
    • Reliefează foarte pragmatic comportamente asupra cărora, dacă lucrezi, poţi să îmbunănăţeşti performanţa cu cei din jur şi recomandă metode specifice.
    • Măsoară percepţiile celor din jur şi îţi oferă posibilitatea să îţi înţelegi ariile de umbră (blindspots) şi ariile de dezvoltare.

Trainer: Diana Voicu, Senior trainer MMM Consulting, sustine la sala, intr-un program de doua zile sau online, in varianta a doua sesiuni de 3,5 ore fiecare.

Pret: 350 euro+TVA/participant. Include cele doua sesiuni de curs si raportul indivdual ECP, in valoare de 130 euro.

Optional, dupa curs se poate opta pentru coaching individual si/sau de echipa.