Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Abilități de coaching pentru manageri

Abilități de coaching pentru manageri

Scop: Un program care isi propune sa antreneze liderii in rolul de coach-i, constintentizadu-le beneficiile pe care le obtin adoptand si aceasta noua ‘palarie’. La pachet cu intelegerea modului in care pot sa schimbe mai multe palarii( mentor, trainer, coach ), in afara de cele de manager si lider.

Programul ofera solutii, tehnici si modele care sa ii ajute sa puna in practica tot acest know-how dobandit. Prin coaching, managerii pot creste performanta ajutandu-si colegii din echipa sa isi indeparteze interferentele din calea potentialului lor, generand un plus semnificativ de performanta. 

Context: Contextul organizational actual cere manageri din ce mai pregatiti in rolul lor, pentru a produce rezultate performante, alaturi de echipe. Asta implica din partea lor antrenarea mai multor competente de management si leadership, intre care coaching-ul si mentoring-ul castiga din ce in ce mai multa atentie.  Alegere perfect justificata de ritmul in care se accelereaza productivitatea si se creaza relatii din ce in ce mai coezive de echipa.

Cui se adreasa acest curs? / Target

Avand aceasta abordare atat de pragmatica, cursul se dovedeste a fi foarte util in special pentru lideri si manageri, care vor sa devina mult mai competenti in a obtine obiectivele de business.

Care sunt obiectivele acestei program?

  • Constientizarea rolului de manager coach ca parte integranta a stilului de leadership, si a beneficiilor obtinute, atat pentru manageri, cat si pentru membrii echipei.
  •  Criterii de selectie a metodei de leadership adoptate ( coaching, mentoring, training)  si inetelegerea caracteristicilor specifice fiecaruia
  •  Intelegerea principalelor abilitati de coaching( ascultare activa, intrebari puternice, feedback, reflectare)
  • Intelegerea metalimbajului
  •  Intelegerea celor mai eficiente metode coaching( GROW, etc).

Avantaje si dezavantaje

  • Crearea unei culturi organizationale care sa incurajeze coaching-ul ( spatiu optim conversatiilor de coaching, acceptarea greselilor, deschidere si incredere)

Modalitate de livrare: Online, in doua module a cate 3 ore fiecare sau o zi face-to-face.

Trainer: Cursul online va fi sustinut de Doru Curteanu, Systemic Coach si Trainer MMM Consulting, consultant certificat Persona Global.

Pret: 300 euro+TVA/pers.