Echipa

Anca Covaciu

Learning Architect

Anca este consultant, coach si trainer in HR, Dezvoltare Manageriala si Organizationala precum si Eficientizarea Strategica a Afacerii pentru stabilizare si crestere. Cu o experienta de 20 ani in dol privat ca si Director de HR, Trainer, Facilitator si Coach, Anca a asistat pentru dezvoltare echipe si manageri din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale de inalta reputatie precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. De asemenea a lucrat in companii locale ca  Prospectiuni SA (exploatarea resurselor naturale) si FIMAN (Fundatia Internationala de Management – ONG administrator al fondurile Phare-UE).

Anca a implementat si condus functiunea de HR si a contribuit la cresterea afacerii companiilor prin programe de Eficientizare Organizationala in Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.

Ca si Director de HR a obtinut importante recunoasteri locale si internationale pentru programe de Motivare si Retinere a angajatilor  (3M Corp) si Optimizare Organizationala pentru Cresterea Afacerii (Alcon-Novartis).

Anca are si experienta de consultanta pentru dezvoltarea afacerii pentru companii locale de tip SME in dol Energie, Constructii, Design si Publicitate.

Este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti si a programului MBA al Washington University US si ASEBUSS Romania. Detine formari la Universitatile Bradford si Durham din UK pentru Dezvoltare Manageriala si Antreprenoriat. Detine certificari pentru Coaching, Consultanta Organizationala si Evaluare Psihometrica (SHL).

Anca desfasoara activitati de voluntariat, asistand mici intreprinzatori pentru dezvoltarea afacerii precum si tineri si adulti pentru re/integrarea in campul muncii.

Principalele industrii de competenta pentru Anca sunt: Engineering, Health Care, Oil and Gas, pentru activitati  Comerciale si de Productie.

ENTUZIASM

95%

95% Complete

LIKE PEOPLE

100%

100% Complete

LOVE CHOCOLATE

98%

98% Complete

FOCUS

90%

90% Complete