Echipa

Alexandru Bucoi

Consultant

Licentiat in numeroase programe academice, Alexandru se bucura de cunostinte in Economie ( a absolvit un program de Phd in cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti), Marketing (Master of Arts, MBA Canadian, absolvind "Magna cum laude" programul GSM in Romania), Ingineria Avioanelor cu specializarea in motoare cu reactie (Master of Science), Gestionarea schimbarii in organizatie, (CODECS), programul de Dezvoltare a abilitatilor de lider in discutii organizat de Ecole des HEC, Universitatea din Montreal, Canada.

A detinut o bursa oferita de guvernul francez, si a terminat cursurile de training in Economie de piata, organizat de JCI, Blois, cursurile fiind urmate in cadrul Camerei de Comert si Industrie Franceze, Blois.

Practician cu experienta indelungata, pregatire solida si conduita ireprosabila, a ocupat functii de top management precum: Marketing Officer, Manager Relatii Publice, Director de marketing, Director Comercial, Director General, Vice Presedinte in firme de succes.

In ceea ce priveste programele de training, Alexandru a organizat si sustinut centre de evaluare, programe de management al schimbarii si strategic management in cadrul CEFIN Romania si cursurilor OPEN.

Deasemenea, a oferit consultanta in cariera si in dol externalizarii.

Clienti in training si consultanta:
Pirelli, Holcim, DOMO, Billa, ProSoft Solutions, BRAMAC, Sisteme de invelitori, Daewoo, Cefin, Hexol, Lubricants, Randaldes Group, CODECS SA, Aurora, Knorr, Shell Gas, Campofrio, DHL, Omniasig, Banc Post.

PROFESIONALISM

100%

100% Complete

ORIENTARE

95%

95% Complete

CONFLICT

5%

5% Complete

ADAPTARE

85%

85% Complete